Euro 2024

Ιταλία είσαι... απόδειξε το!

Το γκολ του Γιόχανσον της ΑΕΚ, έχει δώσει προβάδισμα πρόκρισης στη Σουηδία, αλλά η Ιταλία με σύμμαχο την παράδοση και τη βαριά φανέλα θέλει την ανατροπή και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Σουηδία, τα έκανε όλα σωστά στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ και με σκόρερ τον «δικό μας» Γιάκομπ Γιόχανσον, πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αφού στο πρώτο ματς στη Στοκχόλμη, επικράτησαν με 1-0.

Ωστόσο, μπορεί οι Σουηδοί να πήραν τη νίκη, αλλά ακόμα το μαχαίρι και το καρπούζι της πρόκρισης το έχουν οι Ιταλοί. Όχι μόνο εξαιτίας των ονομάτων και της βαριάς φανέλας, αλλά και με σύμμαχο την παράδοση.

Η «σκουάντρα ατζούρα» σε 14 έντός έδρας εμφανίσεις απέναντι στους Σουηδούς μετρούν 10 νίκες, ενώ 13 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Η Ιταλία μάλιστα, δεν έχει μείνει εκτός τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1958 και σίγουρα δεν θέλει να συμβεί αυτό φέτος. Βέβαια πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο.

Εκτός θα μείνει ο Τζάτζα και ο τιμωρημένος Βεράτι, ενώ ο Μπονούτσι που έχει πρόβλημα στη μύτη θα σφίξει τα δόντια και αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην ενδεκάδα.

Από την άλλη η Σουηδία θέλει την πρόκριση, αλλά δεν έχει την πίεση και αυτό το ξέρει ο προπονητής, Άντερσον. Κανονικά στην ενδεκάδα θα είναι ο Λούστινγκ που θα πάρει θέση στην άμυνα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντουρμάζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x