Euro 2024

Καπέλο: «Ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Ρονάλντο, αλλά η ομάδα της Αργεντινής δεν τον βοηθάει»

Θέση στην πολυσυζητημένη σύγκριση Μέσι-Ρονάλντο (σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι ο τρόπος παιχνιδιού της εθνικής του δεν ευνοεί τον Αργεντινό) πήρε ο Φάμπιο Καπέλο.

Ελαφρυντικά στον Λιονέλ Μέσι για την εμφάνισή του στο ματς με την Ισλανδία έδωσε ο Φάμπιο Καπέλο.

Αναφερόμενος στην περιβόητη σύγκριση του Αργεντινού με τον Πορτογάλο, ο έμπειρος τεχνικός πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του, τονίζοντας ότι ο τρόπος παιχνιδιού της εθνικής του δεν τον ευνοεί.

«Ο Μέσι είχε πίεση μετά τα τρία γκολ του Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο ήθελε να κάνει κάτι παραπάνω επειδή δεν είχε σκοράρει πολλά γκολ σε Μουντιάλ πριν απ’ αυτό», ανέφερε αρχικά ο Καπέλο. Και συνέχισε:

«Το κέντρο της Αργεντινής ήταν γελοίο, αργό και προσπαθούσε συνέχεια να παίξει από τον άξονα για να περάσει την μπάλα στον Μέσι. Νομίζω ότι ο Μέσι είναι καλύτερος παίκτης από τον Ρονάλντο, αλλά η ομάδα της Αργεντινής δεν τον βοηθάει».

Πέρα απ’ αυτό, ο Καπέλο τοποθετήθηκε και για την κριτική που δέχθηκε ο Χόρχε Σαμπάολι για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε τον Πάολο Ντιμπάλα, δίνοντας δίκιο στον τεχνικό της «αλμπισελέστε»:

«Ο Ντιμπάλα απέχει πολύ ακόμα από τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Πρέπει να βελτιώσει τη σταθερότητά του και τον τρόπο που συμμετέχει στο παιχνίδι. Πάντα περιμένει την μπάλα να πάει σε εκείνον, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή παίζει σε μια δυνατή ομάδα που τον αφήνει να κάνει ό,τι θέλει. Ο Ντιμπάλα δεν θα μπορούσε να προσφέρει στην Αργεντινή κάτι διαφορετικό, ιδιαίτερα από απόσταση και δεν θα τον χρησιμοποιούσα εναντίον της Ισλανδίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x