Euro 2024

Λόβρεν: «Είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου»

Ο Κροάτης αμυντικός της Λίβερπουλ μίλησε μετά το παιχνίδι με την Αγγλία για την κριτική που δέχεται.

Την πεποίθησή του ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου εξέφρασε ο Ντέγιαν Λόβρεν μετά τη νίκη της Κροατίας επί της Αγγλίας.

«Έδειξα γιατί πήγα με τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League και γιατί τώρα με την Εθνική ομάδα είμαι στον τελικό του Μουντιάλ. Πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να αναγνωρίσει ότι είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου», δήλωσε ο Λόβρεν.

Ο Κροάτης αμυντικός «εξαφάνισε» τον Χάρι Κέιν στη νίκη της Κροατίας επί της Αγγλίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ και έτσι απάντησε στην έντονη κριτική που δέχθηκε στο ματς πρωταθλήματος της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, όταν η ομάδα του συνετρίβη 4-1 και ο ίδιος έγινε αλλαγή από τον Γιούργκεν Κλοπ μόλις στο 31ο λεπτό, επειδή αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα από τους αντίπαλους επιθετικούς.

Ο 29χρονος αμυντικός υποστήριξε επίσης ότι αν η Κροατία κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, τότε ο Λούκα Μόντριτς πρέπει να κερδίσει τη "Χρυσή Μπάλα".

«Ο Μόντριτς είναι ο καλύτερος μέσος του κόσμου και αν κατακτήσουμε το Μουντιάλ αξίζει τη "Χρυσή Μπάλα"», είπε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x