Euro 2024

Με Νόιερ, αλλά χωρίς Σανέ η αποστολή της Γερμανίας

Ο Γιόαχιμ Λεβ ανακοίνωσε τους 23 παίκτες της αποστολής της Γερμανίας για το Μουντιάλ, με τον Νόιερ να είναι στις επιλογές, όχι όμως και τον Σανέ…

Κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θα δώσει ο Μάνουελ Νόιερ, αφού ο Γιόαχιμ Λεβ αποφάσισε να συμπεριλάβει τον τερματοφύλακα και αρχηγό της Μπάγερν Μονάχου κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε σήμερα...

Αντιθέτως, η μεγάλη έκπληξη -λόγω της πολύ καλής σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι- ακούει στο όνομα Λερόι Σανέ, ο οποίος «κόπηκε» από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα των «πάντσερ». Την ίδια… τύχη είχαν και οι Μπερντ Λένο, Γιόναταν Τα και Νιλς Πέτερσεν.

Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία οκτώ ποδοσφαιριστών της Μπάγερν Μονάχου στο ρόστερ της πρωταθλήτριας κόσμου, που σημαίνει ότι οι Βαυαροί αποτελούν το 1/3 των τελικών επιλογών του Λεβ!

Αναλυτικά η αποστολή της Γερμανίας:
Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Κέβιν Τραπ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Αμυντικοί: Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν Μονάχου), Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Χέκτορ (Κολωνία), Ματς Χούμελς (Μπάγερν Μονάχου), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Μάρβιν Πλάτενχαρτ (Χέρτα Βερολίνου), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Νίκλας Ζίλε (Μπάγερν Μονάχου).

Μέσοι: Γιούλιαν Μπράντ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Σάμι Κεντίρα (Γιουβέντους), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μεζούτ Εζίλ (Άρσεναλ), Ζεμπάστιαν Ρούντι (Μπάγερν Μονάχου), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Γιούλιαν Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Επιθετικοί: Μάριο Γκόμεζ (Στουτγκάρδη), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Μάρκο Ρόις (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Τίμο Βέρνερ (Λειψία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x