Euro 2024

Μεσούτ Οζίλ: Ο πρίγκιπας που γίνεται βάτραχος

Ο Γιόακιμ Λεβ άφησε τον Οζίλ εκτός ενδεκάδας σε ματς τελικής φάσης καλοκαιριού για πρώτη φορά από την ημέρα που ο 29χρονος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την «Nationalmannschaft»!

Η «γερμανική» νίκη της Γερμανίας απέναντι στους Σουηδούς μπορεί να επέχει την πρώτη θέση στις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας αλλά με το… σβήσιμο των προβολέων το όνομα του Μεσούτ Οζίλ είναι έτοιμο να «διχάσει» ξανά τις απόψεις υποστηρικτών και μη…

Αλήθεια, πως μπορεί ο άσος της Άρσεναλ να βρεθεί στο επίκεντρο μιας αναμέτρησης κατά τη διάρκεια της οποίας δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο; Απλούστατα, ο συγκεκριμένος παράγοντας αποτελεί από μόνος του θέμα συζήτησης. Ο Γιόακιμ Λεβ άφησε τον Οζίλ εκτός ενδεκάδας σε ματς τελικής φάσης καλοκαιριού για πρώτη φορά από την ημέρα που ο 29χρονος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την «Nationalmannschaft»!

Από το Μουντιάλ του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής ο διεθνής άσος βρισκόταν επί 26 συναπτά παιχνίδια Παγκοσμίου Κυπέλλου ή Euro στους αρχικούς έντεκα, δείγμα της τεράστιας εκτίμησης που τρέφει ο ομοσπονδιακός τεχνικός στις ικανότητές του. Πρόκειται άλλωστε για τον ποδοσφαιριστή που έχει να επιδείξει τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής επί θητείας Λεβ στον γερμανικό πάγκο, βρισκόμενος αυτή τη στιγμή πίσω μόνο από τον παλαίμαχο πλέον αρχηγό της Γερμανίας αλλά και της Μπάγερν Μονάχου, Φίλιπ Λαμ.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x