Euro 2024

Μόντριτς: «Ποια Χρυσή Μπάλα; Θέλω να πάρουμε το Μουντιάλ»

Ο Λούκα Μόντριτς έβαλε τις… προτεραιότητές του.

Για τον Λούκα Μόντριτς δεν έχει καμία ουσία η συζήτηση που γίνεται για το αν πρέπει να κερδίσει εκείνος φέτος τη Χρυσή Μπάλα σπάζοντας το… σερί των Μέσι και Ρονάλντο. Προέχει η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Κροατία και όλα τα άλλα έπονται.

«Εστιάζω στην επιτυχία της εθνικής ομάδας. Όταν το όνομά σου ακούγεται ανάμεσα σε τέτοιους παίκτες για μια τέτοια διάκριση σίγουρα είναι κολακευτικό, αλλά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Θέλω η ομάδα μου να κερδίσει και μακάρι να κατακτήσουμε εμείς το τρόπαιο αύριο», ανέφερε ο 33χρονος αρχηγός της Κροατίας.

Όσο για το τι θα πει στους συμπαίκτες του πριν τον τελικό; «Δεν κάθομαι να γράφω λόγους. Ίσως μου έρθει εκείνη η ώρα κάποια έμπνευση. Ό,τι είναι να πω, θα μου έρθει εκείνη τη στιγμή».

Τέλος, για το πώς άλλαξε τη μοίρα της εθνικής ομάδας η πρόσληψη του Ζλάτκο Ντάλιτς τον Οκτώβριο του 2017, είπε: «Η πορεία μας οφείλεται και στον προπονητή. Ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή, που ήταν αμφίβολο ακόμη και το αν θα προκρινόμασταν στο Μουντιάλ και μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Περάσαμε την Ελλάδα και πήγαμε στα τελικά. Μας έφερε ηρεμία, μου αρέσει η ειλικρίνειά του και ο τρόπος που προσεγγίζει κάθε παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x