Euro 2024

Μπεργκ: «Θα αντιμετωπίσουμε μία κόλαση στην Ιταλία»

Προετοιμασμένοι για τα όσα θα αντιμετωπίσουν στην Ιταλία, στην ρεβάνς του 1-0 είναι άπαντες στην εθνική Σουηδίας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μάρκους Μπεργκ.

Μπορεί η Σουηδία με το γκολ του Γιόχανσον και το 1-0 επί της Ιταλίας να έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ωστόσο όλοι στο στρατόπεδο των Σκανδιναβών γνωρίζουν πως η ρεβάνς του Μιλάνου θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πως έχουν να αντιμετωπίσουν και την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι Ιταλοί οπαδοί.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ ο οποίος μάλιστα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση που είχε από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο χθεσινό παιχνίδι.

«Πήρα κίτρινη για διαμαρτυρία, τη στιγμή που οι αντίπαλοι μας διαμαρτύρονταν συνεχώς, κάτι που το θεωρώ άδικο. Όμως ο διαιτητής είναι αυτός που αποφασίζει πάντα» δήλωσε ο Σουηδός ενώ για τον εκνευρισμό που φαινόταν να έχει κατά τη διάρκεια του ματς πρόσθεσε πως «περίμενα από πριν, πως το παιχνίδι θα θυμίζει πόλεμο. Όμως αντίκρισα την κίτρινη κάρτα μετά από μόλις 15 λεπτά και αυτό επηρέασε αρκετά το παιχνίδι μου. Προσπάθησα να μπαίνω στις μονομαχίες όσο πιο καλά μπορούσα και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Τέλος ενόψει της ρεβάνς της Ιταλίας υποστήριξε πως «πρέπει να εμφανιστούμε το ίδιο καλοί, ίσως και καλύτεροι στη ρεβάνς. Θα αντιμετωπίσουμε μία κόλαση»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x