Euro 2024

Ντάλιτς: «Η μεγαλύτερη νίκη μου, είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Στην εμπιστοσύνη που είχε από την αρχή του Μουντιάλ στους παίκτες της Κροατίας για μία καλή πορεία στη διοργάνωση, στάθηκε ο Ζλάτκο Ντάλιτς μετά το 3-0 της «χρβάτσκα» επί της Αργεντινής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της τριταθλητών κόσμου του 1998 τόνισε πως ήταν εξαιρετικοί και μπέρδεψαν τους Αργεντινούς και έκαναν ένα τέλειο ματς, ζήτησε να παραμείνουν «προσγειωμένοι», ενώ «αποθέωσε» τον κόσμο.

Αναλυτικά: «Από την πρώτη μέρα είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Ναι, αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχω ως προπονητής της Κροατίας. Δεν πίστευα ότι θα προκρινόμαστε από το δεύτερο ματς, αλλά πίστευα ότι θα βρισκόμασταν στη φάση των «16». Η Αργεντινή δεν ήταν μπερδεμένη, εμείς ήμασταν εξαιρετικοί».

Νικήσαμε την Αργεντινή με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, τον Μέσι και παίξαμε ένα φανταστικό ματς, όλα ήταν τέλεια. Παρόλα αυτά, πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, "προσγειωμένοι" και συγκεντρωμένοι στο στόχο που έχουμε θέσει ως ομάδας.

Θέλω ο 22ος παίκτης της ομάδας να είναι τόσο καλός, όσο και ο πρώτος. "Πείνα" και επιθυμία για τη νίκη: Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε κάτι. Κανείς δεν είναι πιο χαρούμενος από μένα, αλλά πρέπει να μείνω ήρεμος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x