Euro 2024

Ντάλιτς: «Προκριθήκαμε δίκαια, το περιμέναμε»

Στη δίκαιη πρόκριση της Κροατίας στον τελικό του Μουντιάλ στάθηκε ο Ζλάτκο Ντάλιτς μετά το 2-1 επί της Αγγλίας στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «χρβάτσκι» τόνισε πως ήταν φανταστικοί οι παίκτες του και το αξίζουν αποκλειστικά αυτοί. Θεωρεί πως έγραψαν ιστορία και ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση, εξήγησε πως ήξεραν πως θα φτάσουν μέχρι την Κυριακή και θεωρεί πως ότι γίνει πλέον θα είναι θέλημα Θεού.

Αναλυτικά: «Προκριθήκαμε δίκαια στον τελικό. Είπα στα παιδιά ότι ήταν φανταστικοί. Δεν είναι φυσιολογικό... Δεν το έκανα εγώ, τα παιδιά το έκαναν. Ο τρόπος που πάλεψαν ήταν πραγματικά εκπληκτικός. Γράψαμε ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους στην Κροατία και τη Βοσνία και σε όλον τον πλανήτη. Ας πανηγυρίσουν γι' αυτό που κέρδισε η Κροατία.

Ξέραμε ότι αυτό δεν θα ήταν το τέλος. Όταν φτάσαμε στη Μόσχα, είπαμε ότι θα μέναμε εδώ μέχρι αυτήν την Κυριακή. Τώρα υπάρχει ακόμα ένα βήμα να κάνουμε. Αν το θέλει ο Θεός, θα γίνουμε πρωταθλητές κόσμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x