Euro 2024

Ο Κριστιάνο ξενέρωσε Ουάρντα και Αίγυπτο με εκπληκτική ανατροπή!

Δική της νίκη έχασε η Αίγυπτος! Με δύο γκολ του Κριστιάνο στις καθυστερήσεις, η Πορτογαλία ξέρανε τον Ουάρντα και την παρέα του (2-1), με τον άσο του Ατρόμητου να αγωνίζεται 27 λεπτά.

Ασυμβίβαστος με την έννοια της ήττας ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ακόμα και σε φιλική αναμέτρηση εθνικών ομάδων, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ δεν μπορούσε να δεχθεί αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αίγυπτο και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις έφερε τούμπα το ματς, προσφέροντας τη νίκη (2-1) στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Για τους «Φαραώ», που προηγήθηκαν με τον Σαλάχ στο 56', αγωνίστηκε και ο άσος του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα, που πέρασε στο ματς στο 66', αγωνιζόμενος για περίπου 30 λεπτά.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο που δεν πρόσφερε κάτι το ουσιαστικό σε συγκινήσεις, ο άσος της Λίβερπουλ με ένα εκπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή, που το έκανε να φαίνεται τόσο εύκολο, άνοιξε το σκορ, πιστοποιώντας την καλή εμφάνιση της ομάδας του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ωστόσο, εκεί που φαινόταν ότι η ομάδα της Αφρικής θα έπαιρνε τη νίκη, μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Έπειτα από δύο σέντρες του Κουαρέσμα στο 92' και στο 94' και ισάριθμες κεφαλιές του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, η Πορτογαλία πήρε τη νίκη, που με τον τρόπο που ήρθε πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x