Euro 2024

Όλοι μέσα για τη ρεβάνς με Κροατία-Το πλάνο του Σκίμπε

Έτοιμη για τη ρεβάνς με την Κροατία για τα μπαράζ η Εθνική. Προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Σκίμπε ο Σάμαρης. Αλλαγές σε πρόσωπα από τον Γερμανό τεχνικό.

Και τώρα η ρεβάνς!

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δεύτερο ματς (12/11, 21:45) με την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα με 4-1 στο «Μάξιμιρ», που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη.

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (πέραν των όσων έχουν τεθεί εκτός μάχης εδώ και καιρό), καθώς ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος το Σάββατο έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο (είχε βγει αλλαγή στο 62’ την Πέμπτη), γυμνάστηκε κανονικά.

Τρεις τουλάχιστον αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Γερμανός τεχνικός, που φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε σύστημα 4-2-3-1. Οι δυο από αυτές είναι αναμενόμενες. Ο Κώστας Μανωλάς εξέτισε την ποινή του και θα βρεθεί στο πλευρό του Σωκράτη Παπαστόπουλου στο κέντρο της άμυνας, παίρνοντας τη θέση του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο πρώτο ματς ξεκίνησε ο Γιάννης Μανιάτης δεξιά και στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος. Επιπλέον, φανέλα βασικού θα πάρει ο Τάσος Μπακασέτας.

Οπότε…

Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γιώργος Τζαβέλλας αριστερά, Παπασταθόπουλος-Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας και ο Βασίλης Τοροσίδης δεξιά. Ο Κάρλος Ζέκα θα είναι το ένα αμυντικό χαφ και ο Αλέξανδρος Τζιόλης το άλλο πιθανότατα. Στο αριστερό «φτερό» θα αγωνιστεί ο Κώστας Σταφυλίδης, στο δεξί ο Τάσος Μπακασέτας που έπαιξε ως αλλαγή στο πρώτο ματς, ενώ ο Κώστας Φορτούνης θα έχει ρόλο πλέι μέικερ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x