Euro 2024

Πέτριτς: «Εγώ θα υποστηρίζω Κροατία και η γυναίκα μου Ελλάδα»

«Πόλεμος» στην οικογένεια των Πέτριτς, αφού ο Μλάντεν θα υποστηρίζει Κροατία, ενώ η Ελληνίδα σύζυγός του φυσικά την Ελλάδα στα μπαράζ για το Μουντιάλ.

Τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ φέρνουν… διχόνοια στην οικογένεια του Μλάντεν Πέτριτς.

«Η σύζυγός μου θα υποστηρίζει για την ομάδα της κι εγώ για τη δική μου. Θα ήταν διαφορετικά αν ήμουν ακόμη εν ενεργεία στην εθνική. Τότε θα υποστήριζε την Κροατία», δήλωσε στον κροατικό Τύπο ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού που έχει παντρευτεί Ελληνίδα.

«Οι Έλληνες δεν ήθελαν να κληρωθούν με την Κροατία. Φοβήθηκαν με την κλήρωση, αλλά στη συνέχεια η αισιοδοξία τους μεγάλωσε», πρόσθεσε, ενώ συνέχισε: «Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ. Είναι ξεκάθαρο πως θα μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στον Πειραιά. Το βίωσα όταν αγωνιζόμουν με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Όμως είναι μεγάλη η διαφορά όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό ή πρόκειται για παιχνίδι εθνικής ομάδας».

Ο παλαίμαχος άσος θα επιδιώξει να συναντηθεί στη ρεβάνς με παλιούς του συμπαίκτες στη «χρβάτσκα». «Ανυπομονώ να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες μου. Έχουν απομείνει κάποιοι ακόμη. Μιλάω τακτικά με τον Ράκιτιτς και πρόσφατα τον επισκέφτηκα στη Βαρκελώνη, ενώ ήμουν στο Ρεάλ-Τότεναμ και τα είπα με τον Μόντριτς», ανέφερε.

Τέλος, για τις σπουδές του στην προπονητική είπε: «Μου απομένουν λίγα ακόμη μαθήματα για να πάρω δίπλωμα UEFA B. Δεν θα εργαστώ ακόμη σε ομάδα, αλλά ίσως σε 3-4 χρόνια να το κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x