Euro 2024

Πιστέψτε το, παλέψτε το!

Το 4-1 του Ζάγκρεμπ είναι βαρύ, αλλά η Εθνική οφείλει στον εαυτό της και το κοινό της να παλέψει για το «θαύμα» απόψε απέναντι στην Κροατία. Κι αν δεν τα καταφέρει, τουλάχιστον να πέσει μαχόμενη!

Η ήττα με σκορ 4-1 στο Ζάγκρεμπ δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στην Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται σήμερα στο Καραϊσκάκη την Κροατία, για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (21:45, ΣΚΑΪ, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι διεθνείς οφείλουν να παλέψουν και να δώσει ένα θετικό τέλος στην πορεία της «γαλανόλευκης» στην προκριματική φάση του Μουντιάλ με φόντο το Euro 2020.

Ο Βασίλης Τοροσίδης έκανε λόγο για «ακατόρθωτο» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και αν δεν παλέψεις ποτέ δεν παίρνεις αυτό που μπορείς να κερδίσεις.

Τρεις τουλάχιστον αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γιώργος Τζαβέλλας αριστερά, Παπασταθόπουλος-Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας και ο Βασίλης Τοροσίδης δεξιά.

Ο Κάρλος Ζέκα θα είναι το ένα αμυντικό χαφ και ο Αλέξανδρος Τζιόλης το άλλο πιθανότατα. Στο αριστερό «φτερό» θα αγωνιστεί ο Κώστας Σταφυλίδης, στο δεξί ο Τάσος Μπακασέτας που έπαιξε ως αλλαγή στο πρώτο ματς, ενώ ο Κώστας Φορτούνης θα έχει ρόλο πλέι μέικερ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου.

Από την πλευρά τους, οι Κροάτες αναμένεται να αγωνιστούν με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, αν και αποτελούν ερωτηματικά η συμμετοχή του Μόντριτς αλλά και του Μάντζουκιτς που δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Κροάτες αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Σούμπασιτς – Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς – Μόντριτς, Ράκιτιτς – Κάλινιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς – Κράμαριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x