Euro 2024

Πορτογαλία-Μαρόκο: Με φόρα για τους «16» Σάντος και Ρονάλντο

Με την αναμέτρηση Πορτογαλία-Μαρόκο ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να ψάχνει τη νίκη με την οποία θα πλησιάσει στους «16» του Μουντιάλ

Λίγες ημέρες μετά τη σημαντική ισοπαλία με την Ισπανία (3-3) και την τρομερή εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο που συνοδεύτηκε από τρία γκολ, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο στη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (15:00, ΕΡΤ 1 και sport-fm.gr).

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος με ηγέτη τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν το έβαλε κάτω, παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-2 από τους Ισπανούς, και έδειξε πως θα παλέψει για να αγωνιστεί ως πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μουντιάλ.

Απέναντί της σήμερα το Μαρόκο, το οποίο είχε νικήσει τους Πορτογάλους στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο το 1986 στο Μεξικό.

Θα μπορέσουν οι Μαροκινοί να επαναλάβουν μία τέτοια επιτυχία, ή οι Πορτογάλοι θα επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις σε μία διοργάνωση που έχει πάρει τον χαρακτήρα των εκπλήξεων;

Η Πορτογαλία δεν έχει χάσει από μη ευρωπαϊκή ομάδα από το Μουντιάλ του 2002, όταν ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη Βόρεια Κορέα. Από την πλευρά τους, τα «λιοντάρια του Ατλαντικού» έχουν κερδίσει μόνο σε δύο από τα 14 παιχνίδια που έχουν δώσει στο Μουντιάλ, με μία από αυτές να είναι η προαναφερόμενη.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Πορτογαλία: Ρούι Πατρίσιο, Σέντρικ, Πέπε, Ζοζέ Φόντε, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ουιλιάμ, Ζοάο Μουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζοάο Μάριο, Αντρέ Σίλβα και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μαρόκο: Ελ Καουΐ, Χακίμι, Σαΐς, Μπενάτια, Μεντίλ, Ελ Αχμάντι, Ζιγέχ, Μπουσουφά, Μπελχαντά, Αμραμπάτ και Μπουταΐμπ.

Διαιτητής: Τζόε Φλέτσερ (Καναδάς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x