Euro 2024

Πρόσωπο της ημέρας: Ο σούπερ Μάριο των μεγάλων στιγμών

Ο Μάριο Μάντζουκιτς «μίλησε» και πάλι όταν έπρεπε…

Δεν έχει ούτε τη φήμη, ούτε το striking rate του Κριστιάνο Ρονάλντο ή του Λιονέλ Μέσι. Όμως είναι ο σέντερ φορ που θα ήθελε κάθε προπονητής, γιατί πέραν του ότι μάχεται σα θηρίο από το πρώτο ως το 90ο ή το 120ο λεπτό κάθε αγώνα, πέραν του ότι δεν… λουφάρει στα ανασταλτικά του καθήκοντα και πέραν του ότι είναι η επιτομή του ομαδικού πνεύματος, είναι και ο άνθρωπος που σκοράρει όταν η μπάλα ζυγίζει… τόνους.

inner

Ο λόγος για τον Μάριο Μάντζουκιτς, που υπέγραψε την πρόκριση της Κροατίας στον τελικό σημειώνοντας στην παράταση το γκολ που έφερε τούμπα την Αγγλία και την έστειλε σπίτι της, δίχως το τρόπαιο που καρτερούσε από το 1966.

Ο σούπερ Μάριο δεν είναι η πρώτη φορά που «μιλά» σε μεγάλο ματς. Ποιος ξεχνά τα γκολ του στους τελικούς του Champions League του 2013 με την Μπάγερν απέναντι στη Ντόρτμουντ και του 2017 με τη Γιουβέντους απέναντι στη Ρεάλ. Αυτή τη φορά δεν σκόραρε σε τελικό, αλλά το έκανε στην πιο ιστορική στιγμή της «χρβάτσκα» και άφησε υποσχέσεις ότι ίσως έχει κρατήσει κάτι ακόμη για τη Γαλλία στον τελικό της Κυριακής.

inner

Εκεί που η παρέα του Μάντζουκιτς, αλλά και του αεικίνητου Μόντριτς, του εγκεφαλικού Ράκιτιτς και των υπολοίπων παλικαριών του Ντάλιτς θέλει να πάρει ρεβάνς για την προ εικοσαετίας ήττα από τους «τρικολόρ» στον ημιτελικό και να κάνουν την Κροατία την ένατη διαφορετική χώρα που σηκώνει το κορυφαίο τρόπαιο που υπάρχει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x