Euro 2024

Ράκιτιτς: «Μας περιμένει σκληρό παιχνίδι, θα υπάρξει μεγάλη πίεση»

Ο Ιβάν Ρακιτιτς αναφέρθηκε στον επαναληπτικό της Κροατίας με την Ελλάδας, λέγοντας πως η ομάδα του θέλει να αποδείξει την ανωτερότητά της και στο Φάληρο!

Ένα σκληρό παιχνίδι, στο οποίο θα υπάρξει μεγάλη πίεση, περιμένει την Εθνική Κροατίας κόντρα στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου και στην ανωτερότητα της ομάδας του, λέγοντας πως πρέπει πάντως να την δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράκιτιτς στη συνέντευξη Τύπου:

- Αν βλέπει ως πρόκληση μετά από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα;

«Ναι όντως, μας περιμένει πολύ σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, παρότι έχουμε πετύχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, ώστε να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».


- Αν αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από το Ζάγκρεμπ.

«Όχι, γιατί κι εκείνο ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει έναν παραπάνω λόγο για να παίξει διαφορετικά, ένα παραπάνω κίνητρο, και λόγω σκορ αλλά και λόγω έδρας, όμως εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας με ψυχραιμία».

- Συμφωνείτε πως αύριο η Ελλάδα δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες για να αλλάξει κάτι;


«Παρότι έχουμε μεγάλο προβάδισμα, η πίεση θα είναι τεράστια. Εξάλλου, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πολύ καθοριστική, αφού οι οπαδοί της Ελλάδας θα την υποστηρίξουν θερμά».


- Είναι αντιπροσωπευτικό της διαφοράς δυναμικότητας των δυο ομάδων το 4-1 του πρώτου αγώνα;

«Εμείς ξέρουμε πως είμαστε καλή ομάδα και η ποιότητα αποδεικνύεται στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο, να δείξουμε την κλάση μας υπό αυτές τις συνθήκες».

- Η Κροατία «μεταμορφώθηκε» με τον νέο προπονητή. Τι νέο έφερε στην ομάδα;

«Ο Ντάλιτς είναι από τη φύση του νικητής. Έχει προσθέσει πολλά νέα πράγματα στην ομάδα και αυτό φαίνεται στην απόδοσή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x