Euro 2024

Ρόμπι Γουίλιαμς για την άσεμνη χειρονομία: «Το έκανα, ε; Το έκανα»

Αμηχανία που του προκάλεσε η πίεση επικαλέστηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής, για να δικαιολογήσει τη χειρονομία που έκανε μετά την παράσταση που έδωσε στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ.

Στην πίεση που ένιωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας απέδωσε την άκομψη κίνηση που έκανε ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε πως ήθελε να δείξει πως απομένει ένα λεπτό μέχρι την έναρξη του ματς και πως δεν κατανόησε αμέσως τι είχε συμβεί.

«Ένιωσα μεγάλη πίεση, γιατί έμενε ένα ακόμα λεπτό και δεν ήξερα τι να κάνω σε μισό λεπτό. Οπότε έκανα την αντίστροφη μέτρηση για ένα λεπτό», όσο για το αν μετάνιωσε που το έκανε, απάντησε:

«Δεν με εμπιστεύομαι. Δεν ξέρω τι να κάνω σε κάθε περίπτωση. Δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Αυτό που είχα στο μυαλό μου είναι να τραγουδήσω σωστά και να μην πέσω. Δεν σκεφτόμουν κάτι, είναι σαν να υπάρχει ένα φράγμα μεταξύ του εαυτού μου και της λογικής. Κάτι συνέβη και πέντε λεπτά μετά είπε “Το έκανα όντως; Ναι, το έκανα"».

Οι κακές γλώσσες, πάντως, λένε πως η χειρονομία ήταν απάντηση σε όσους εναντιώθηκαν στην απόφαση της FIFA να αναλάβει αυτός την εκδήλωση, αντί για κάποιον Ρώσο καλλιτέχνη, ενώ άλλοι αναφέρουν πως απευθυνόταν στον Βλαντιμίρ Πούτιν και άλλα κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονταν στην τελετή έναρξης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x