Euro 2024

Σωκράτης: «Να παλέψουμε ως Έλληνες μέχρι το τέλος…»

Το μήνυμά του για την ρεβάνς της Ελλάδας με την Κροατία έστειλε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. «Να παραμείνουμε όλοι μαζί και να κερδίσουμε τον σεβασμό», έγραψε μεταξύ άλλων.

Το δικό του μήνυμα για την πολύ δύσκολη ρεβάνς της Ελλάδας με την Κροατία στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ, έστειλε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής μας ομάδας πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και μεταξύ άλλων ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παλέψουν ως το τέλος σαν Έλληνες αλλά και να παραμείνουν ενωμένοι, ότι και να συμβεί στο παιχνίδι!

«Οποίος κι αν είναι ο στόχος, μεγάλος ή μικρός, είναι πάντα σημαντικός για την ιστορία της χώρας μας και την αξία της ομάδας. Για αυτό, σε αυτή τη δύσκολη στροφή της Εθνικής μας, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι μαζί και να μη χάσουμε όσα με κόπο καταφέραμε: να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε το σεβασμό. Κι αυτό το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες. Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τα πάντα, μέχρι τέλους και ό,τι κι αν γίνει τελικά να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε», έγραψε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x