Euro 2024

Το Μουντιάλ δεν επηρεάζει το μέλλον του Σάουθγκεϊτ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η πορεία των «λιονταριών» στα γήπεδα της Ρωσίας.

Την παραμονή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας και μετά το τέλος του Μουντιάλ, ανεξάρτητα από την πορεία της ομάδας, προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της FA, Μάρτιν Γκλεν. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο που έχει σε ισχύ ο παλαίμαχος αμυντικός με την ομοσπονδία της χώρας είναι τετραετούς διάρκειας και εκπνέει το 2020.

«Θα είναι μαζί μας και για άλλες διοργανώσεις. Έχουμε μακράς διάρκειας πλάνο. Τέτοιου είδους πλάνα θέλουν χρόνο. Επομένως και αρνητικά αποτελέσματα να έχουμε στο άμεσο μέλλον, δεν θα επηρεαστεί το πλάνο μας», τόνισε αρχικά ο Γκλεν και συνέχισε:

«Σαφώς και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει με… free pass στη Ρωσία. Το Μουντιάλ είναι πολύ σημαντικό και θα συμβάλλει στην μελλοντική μας πρόοδο. Πάμε εκεί με στόχο τη νίκη, αλλά θα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Κανείς δεν θέλει να πραγματοποιήσουμε κακό Μουντιάλ. Αισιοδοξούμε πως ο Γκάρεθ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα μας πάει μπροστά και στα επόμενα τουρνουά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x