Euro 2024

Το πρόσωπο της ημέρας: Έκλεψε τη δόξα του Κριστιάνο στο... φίνις ο Σουάρες!

Η επιλογή ήταν δύσκολη. Έκαναν παρόμοια πράγματα και έγραψαν τη δική τους ιστορία. Στο… ζύγι, όμως, επικράτησε ο Λουίς Σουάρες του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον MVP της έβδομης ημέρας του Μουντιάλ!

Και οι δύο βρήκαν δίχτυα (ο ένας πιο εύκολα).

Και οι δύο χάρισαν νίκες στην ομάδα τους (ο ένας κάτι παραπάνω απ' αυτό).

Και οι δύο έγραψαν ιστορία (εθνική ο ένας, πανευρωπαϊκή ο άλλος).

Η απόφαση για το πρόσωπο της έβδομης ημέρας (και μόνο αυτής) του Μουντιάλ ήταν -πολύ- δύσκολη, ωστόσο στο... ντέρμπι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο επικράτησε στα σημεία ο Λουίς Σουάρες!




Ο άνθρωπος που ξεδίπλωσε το «δώρο» του τερματοφύλακα της Σαουδικής Αραβίας και χάρισε το τρίποντο στην Ουρουγουάη (1-0).

Ένα τρίποντο που σφράγισε από δικά του πόδια την μαθηματική πρόκριση της «σελέστε» στους «16» της διοργάνωσης (ενώ εκείνο του CR7 χάρισε... απλώς τρίποντο).

Ένα γκολ που ήρθε ανήμερα της 100ης εμφάνισης του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα με το εθνόσημο στο στήθος!

Ένα γκολ που έβαλε... για πάντα στο πάνθεον του ποδοσφαίρου της χώρας τον Σουάρες! Διότι σκόραρε σε τρίτο διοφορετικό Παγκόσμιο Κύπελλο για την Ουρουγουάη (κι ενώ ο Κριστιάνο έγινε αρχισκόρερ όλων των ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων), κάτι που ουδέποτε είχε κάνει κάποιος άλλος μέχρι σήμερα!

Κι εδώ που τα λέμε, ο CR7 θα έχει μπροστά του κι άλλες ευκαιρίες να αναδειχθεί MVP. Ας... επιτρέψουμε στον Σουάρες να ζήσει με την ψυχή του σήμερα όλα αυτά τα επιτεύγματα (ομαδικά και ατομικά).

Αν και φρόντισε ο ίδιος να βάλει το κερασάκι στην τούρτα (του). Γιατί σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, ο Ουρουγουανός ανακοίνωσε αργά το βράδυ πως σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά. Πόσο πιο γλυκά, λοιπόν, να κλείσει η μέρα;


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x