Euro 2024

Υποδοχή ηρώων στο Παρίσι για τους θριαμβευτές της Ρωσίας! (videos)

Εκατομμύρια Γάλλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους τους Παρισιού για να αποθεώσουν τους παίκτες των «τρικολόρ», για την κατάκτηση του δεύτερου παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 1998!

Κάτι παραπάνω από θερμή ήταν η υποδοχή των Γάλλων για τους θριαμβευτές του Ντιντιέ Ντεσάν στα γήπεδα της Ρωσίας, για την κατάκτηση του φετινού παγκοσμίου Κυπέλλου που είναι το δεύτερο στην ιστορία των «τρικολόρ», μετά το 1998.

Εκατομμύρια Γάλλοι ξεχύθηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πρωτεύουσας για να αποθεώσουν τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, με το… πάρτι να ξεκινά από το αεροδρόμιο, να συνεχίζεται στους περιφερειακούς δρόμους με αυτοκινητοπομπές και να καταλήγει με ένα ανοικτό πούλμαν σε όλο το μήκος του κεντρικού δρόμου Champs-Elysees.

Μάλιστα, στο περιθώριο της φιέστας επιστρατεύτηκε ακόμη και η γαλλική πολεμική αεροπορία, όπου μαχητικά αεροσκάφη πετούσαν στον παριζιάνικο ουρανό, με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας!

Η πορεία των θριαμβευτών ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου την αποστολή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν.



































Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x