Euro 2024

Χάνει Χιμένες ενόψει Ρωσίας η Ουρουγουάη

Δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του σέντερ μπακ της Ατλέτικο, Χοσέ Μαρία Χιμένες, η Ουρουγουάη, ενόψει του αγώνα με τη διοργανώτρια Ρωσία την προσεχή Δευτέρα.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης, με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως κεντρικός αμυντικός Χοσέ Μαρία Χιμένες, δεν μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στη Ρωσία, αφού υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό στον δεξί τετρακέφαλο.

Το ταίρι του Ντιέγκο Γοδίν στο κέντρο της άμυνας, τόσο στην εθνική ομάδα, όσο και στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα μπορέσει να προσφέρει στο κρίσιμο παιχνίδι με τους διοργανωτές που θα κρίνει την κορυφή στον πρώτο όμιλο.

Ο Χιμένες είχε σκοράρει και το νικητήριο γκολ κόντρα στην Αίγυπτο στην πρεμιέρα και η απουσία του δημιουργεί πονοκεφάλους. Ο πιθανός αντικαταστάτης του θα είναι ο Σεμπαστιάν Κοάτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης ενημερώνει ότι ο παίκτης Χοσέ Μαρία Χιμένες δεν υπολογίζεται για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα εναντίον της Ρωσίας, αφού υποφέρει από τραυματισμό στον δεξιό τετρακέφαλο και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπεία. Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x