Euro 2024

Χριστόπουλος: «Το θέλω, το πιστεύω και το νιώθω ότι η Ελλάδα μπορεί»

Τα δεδομένα της «μάχης», Κροατία-Ελλάδα, για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανέλυσε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Την πίστη ότι η Εθνική μπορεί να πετύχει τον στόχο της κόντρα στην Κροατία εξέφρασε ο Γιάννης Χριστόπουλος με δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 95,0. «Ομάδες με πειθαρχία και φυσικά χαρακτηριστικά παίρνουν μεγάλα αποτελέσματα. Αυτό είναι το στυλ της Ελλάδας, και αυτό ακολούθησαν και η Λέστερ αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης», επεσήμανε ο Έλληνας τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95,0

Για το γεγονός πως το όνομα του είχε παίξει σε αρκετά ρεπορτάζ Κυπριακών ομάδων παλαιότερα: «Είχα μιλήσει με αρκετές ομάδες από Κύπρο στο παρελθόν, και πέρυσι είχα επαφές με τον Άρη, όμως τελικά φέτος είμαι εδώ»

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Οι μικρομεσαίες ομάδες έχουν καταφέρει να κάνουν καλή δουλειά και έτσι έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Για την Εθνική Ελλάδος και το αγωνιστικό της στυλ: «Ομάδες με πειθαρχία και φυσικά χαρακτηριστικά παίρνουν μεγάλα αποτελέσματα. Αυτό είναι το στυλ της Ελλάδας, και αυτό ακολούθησαν και η Λέστερ αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης»

Για το γεγονός πως η Εθνική Ελλάδος επανήλθε: «Πριν από λίγα χρόνια η Ελλάδα έχασε την ταυτότητα της, το ομαδικό πνεύμα και όλα όσα είχε κτίσει. Στα προκριματικά τώρα όμως η Ελλάδα αν και ξεκίνησε με κακό τρόπο κατάφερε στη πορεία να βρει το ομαδικό πνεύμα»

Για την Κροατία: «Η Κροατία έχει και ομαδικό πνεύμα αλλά και αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να κρατήσουμε μακριά τους Κροάτες από την άμυνα μας και αν σκοράρουμε θα είναι καλύτερο»

Για το υλικό της Ελλάδας και τις απουσίες: «Δεν υπάρχουν παίκτες στην Ρεάλ και την Τσέλσι όμως έχουμε αρκετά καλούς παίκτες. Όμως υπάρχουν και απουσίες και μάλιστα σημαντικές. Ο Δώνης είναι μια σοβαρή απουσία όπως και ο Μάνταλος, ενώ ο Μανωλάς μπορούσε να βοηθήσει πολύ. Ελπίζω ο Σωκράτης να είναι καλά, ενώ θα απουσιάζει και ο Τοροσίδης. Οι Κροάτες έχουν όμως μεγάλες προσωπικότητες και πρέπει να προσέξουμε πολύ»

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο ρυθμός και είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε μπάλα. Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά για την Εθνική μας»

Για την προσωπική του αίσθηση για το παιχνίδι: «Το θέλω, το πιστεύω και το νιώθω, η Ελλάδα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x