Ιταλία

Μυρίζει… ανταλλαγή Κιν για Ρούμπεν Νέβες στη Γιουβέντους

Το ενδεχόμενο ανταλλαγής μεταξύ Μόιζε Κιν και Ρούμπεν Νέβες έχει ρίξει στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων με τη Γουλβς η Γιουβέντους.

Στα σκαριά βρισκεται η ανταλλαγή Μόιζε Κιν και Ρούμπεν Νέβες.

Σύμφωνα με το ιταλικό «Sky Sports», Γιουβέντους και Γουλβς πραγματοποίησαν συνάντηση στην Αγγλία αναφορικά με τον 19χρονο Ιταλό στράικερ και η πλευρά των «μπιανκονέρι» έθεσε την περίπτωση ανταλλαγής, με το όνομα του Νέβες ως νέο όρο στην εξίσωση.

Ο 22χρονος Πορτογάλος άσος βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στους «λύκους», συμβάλλοντας στην πορεία από την Championship ως την 7η θέση στην περασμένη σεζόν της Premier League. Το νεαρό της ηλικίας του σε συνδυασμό με την ωριμότητα που βγάζει στο παιχνίδι του τον έχουν καταστήσει πόλο έλξης για τη Γιουβέντους, η οποία θα έπρεπε να καταβάλλει τουλάχιστον 45 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Πλέον, με το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Μόιζε Κιν, η «χρυσή» τομή δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ενδιαφέρον για τον έτερο «μπιανκονέρο», Σάμι Κεντίρα, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει ως ο αντικαταστάτης του Ρούμπεν Νέβες.

Ο πρώην παίκτης της Πόρτο, με τη σειρά του, πιθανόν να αποτελέσει μία πιο φτηνή και ρεαλιστική λύση αν δεν καρποφορήσει το «πρέσινγκ» της Γιούβε προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πολ Πογκμπά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μόιζε Κιν βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων αγγλικών ομάδων, με την Έβερτον να έχει καταθέσει πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x