Super League 2

Μυροφορίδης για την ατμόσφαιρα στο Βικελίδης: «Δεν έχει ξαναγίνει σε άλλο γήπεδο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Παύλου Μυροφορίδη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το χθεσινό φιλικό παιχνίδι.

Το εγκώμιο των οπαδών του Άρη και της ατμόσφαιρας που δημιούργησαν χθες στο φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς έπλεξε ο Παύλος Μυροφορίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός διευθυντής των κίτρινων μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι αρκετά σημαντικό το ό,τι συνέβη χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς πολλοί θα συνειδητοποιήσουν και τι λείπει από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς βίωσε το χθεσινό ματς με την Μπόκα:

«Ήταν κάτι πολύ όμορφο το χθεσινό, το είχε ανάγκη ο οργανισμός Άρης. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν περάσει δύσκολα όλοι, αλλά δεν παύει να υπάρχει αυτή τη δυναμική. Ήταν ένα τεστ για τον κόσμο, να νιώσει σημαντικός πάλι. Άνθρωποι που είχαν καιρό να έρθουν στο γήπεδο, ξαναβρέθηκαν χθες στο ματς με την Μπόκα.
Η πλειοψηφία των παικτών της χώρας δεν μπορεί να ζήσει κάτι τέτοιο και δεν έχουν ζήσει. Δεν το βλέπω αυτό που έγινε χθες σ΄ εμάς, να έχει ξανά γίνει σε άλλο γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα. Σίγουρα τα παιδιά το απόλαυσαν, θα έχουν να θυμούνται και θα μείνει χαραγμένο μέσα τους. Ο οργανισμός Αρης ψήλωσε και πάλι. Το σημαντικότερο όλοι ήταν να νιώσουν τι λείπει και ότι αυτό έρχεται και δε θα τους λείπει για πολύ».

Για το ερχόμενο ματς με την Καλλιθέα:

«Η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι η καθημερινότητά μας. Μία παρένθεση ήταν το χθεσινό. Οι παίκτες είναι πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ. Αυτή τη στιγμή το επίπεδο μας δεν είναι αυτό που θέλουμε. Οι νίκες σίγουρα μας δίνουν ηρεμία και χρόνο για να δουλέψουμε για να γίνουμε αυτό που θέλουμε. Θα κάνουμε στο μέλλον αυτά που θέλουμε για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x