Super League 2

Μυροφορίδης: «Κατά 90% έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές»

Λίγα περιθώρια για περαιτέρω ενίσχυση άφησε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Παύλος Μυροφορίδης στο περιθώριο της πρώτης της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ο Άρης δεν πρόκειται να κάνει πολλές ακόμη μεταγραφικές προσθήκες, όπως κατέστησε σαφές στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης/ προπόνησης της ομάδας για τη νέα σεζόν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ , Παύλος Μυροφορίδης.

«Θέλουμε λίγα πραγματάκια ακόμα, κατά 90% έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας. Να ευχηθώ μόνο υγεία, τα παιδιά να έχουν προσήλωση στον στόχο. Να ξέρουν που ήρθαν, το έχουν αντιληφθεί άλλωστε και νομίζω ότι άμεσα θα καταλάβουν τις απαιτήσεις το να παίζεις στον Άρη. Θέλουμε να δώσουμε στον προπονητή την ομάδα να δουλέψει από την αρχή της προετοιμασίας, δεν έχει αξία αν ξεκινήσει με τους μισούς. Δεν με βαραίνει τίποτα, είμαι κατασταλαγμένος, είναι συνειδητοποιημένος πως θα πετύχω αυτό που θέλω. Προσπαθώ, παλεύοντας να ζήσω το μεγαλείο του Άρη. Παίζοντας θα προσπαθήσω να κερδίσω», τόνισε.

Από πλευράς παικτών, ο Αντώνης Καπνίδης είπε: «Είναι πολλά τα καινούργια πρόσωπα αλλά οι στόχοι είναι ίδιοι. Και πρόκειται για την άνοδο. Πιστεύω όσοι είναι να κρατήσουμε τον στόχο της προπόνησης, με σοβαρότητα και ταπεινά. Υπάρχει μία πικρία για πέρυσι, καμιά φορά πρέπει να ξεπερνάς τις ατυχίες για να δουλέψεις όσο γίνεται καλύτερα. Δουλεύουμε για το ίδιο αποτέλεσμα, να κερδίζει η ομάδα και μέσα από αυτήν όλοι γινόμαστε καλύτεροι. Όλοι ξέρουν που έχουν έρθει, θα μάθουν τι σημαίνει να είσαι στον Άρη. Θα γίνουμε ένα δυνατό σύνολο μέσα από την δουλειά, όλοι ξέρουν τι σημαίνει Άρης. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα οι καινούργιοι να προσαρμοστούν και να δουλέψουμε για τον μεγάλο στόχο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x