Super League 2

Μυροφορίδης: «Κουράστηκα στην Β’ Εθνική»

Την προσοχή που χρειάζεται να δείξει ο Άρης, ώστε να σφραγίσει και τυπικά την άνοδο τόνισε ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «FAIR PLAY FM 96,1»:

Για την άνοδο και τον Άρη: «Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα. Όλη την χρόνια δεν σταματήσαμε να είμαστε πρώτοι. Είναι στο χέρι μας να παραμείνουμε ήρεμοι και να ανέβουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μια ισοπαλία. Ο Άρης και ο ΟΦΗ είναι τα μεγάλα φαβορί. Η Παναχαϊκή δεν έχει την εμπειρία των άλλων δυο».

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή: «Μας στεναχωρεί που δεν πήραμε την νίκη. Η ισοπαλία δεν μπορεί να μας δώσει την άνοδο. Το θέμα είναι να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα αποτελέσματα που παίρνεις. Δεν πρόκειται να βάλουμε την άνοδο σε κίνδυνο».

Για την κριτική στον Δημήτρη Σπανό: «Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε προπονητή. Η ομάδα δεν μπορεί να γίνει καλύτερη, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουμε συνταγή, άλλωστε είμαστε αήττητοι. Πάντα θα υπάρχει κριτική λόγω των αποτυχιών των προηγούμενων ετών».

Για την υπόθεση Κενάν Μπαργκάν: «Δεν έφυγε τον Ιανουάριο και πιστεύω πρέπει να μείνει για τι είναι πολύ κάλος παίκτης. Δεν θα έπρεπε να είναι έξω, θα έπρεπε να παίζει».

Για όσα ακούγονται σχετικά με το μέλλον του: «Κουράστηκα στην Β’ Εθνική. Το μόνο που με νοιάζει είναι να σφυρίξει ο διαιτητής και να ανέβουμε και μαθηματικά. Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια».

Για τις σχέσεις του με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Τα πάμε παρά πολύ καλά, θέλουμε το καλό της ομάδας. Έχουμε κοινούς στόχους. To να διαφωνούμε είναι υγεία».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Κισσαμικό: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Όποια ομάδα και να παίζει απέναντι μας παίζει τελικό. Κανείς δεν μας κάνει χάρη».

Για το μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Στο παιχνίδι με τη Δράμα το Χαρίλαου πρέπει να "βράζει". Ο κόσμος να συνεχίσει αυτό που κάνει. Το Χαρίλαου λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x