Stoiximan Super League

Μυστακίδης για το like σε Τζαβέλλα: «Όταν είδα το σχόλιο το έσβησα»

Ο Γιάννης Μυστακίδης αναφέρθηκε στο περιβόητο like που έκανε σε ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα που έριξε μπηχτή για τον πρώην προπονητή του, Βλάνταν Ίβιτς.

Στο like που έκανε σε δημοσίευση του Γιώργου Τζαβέλλα στο Instagram, στο οποίο ο διεθνής μπακ πέταξε «καρφί» στον Βλάνταν Ίβιτς, αναφέρθηκε ο Γιάννης Μυστακίδης, τονίζοντας όσοι σχολίασαν αρνητικά την κίνηση του, βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα.

«Καλό είναι πριν κρίνουμε κάποιον να μαθαίνουμε πρώτα την αλήθεια. Ήταν ένα like σε ένα πανηγύρι της Εθνικής μας ομάδας. Όταν είδα όμως το σχόλιο που υπήρχε τότε διέγραψα το like μου. Καλό θα ήταν πριν κρίνουμε κάποιον να ξέρουμε την αλήθεια και να μη λέμε άλλα ντ’ άλλων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στο περιθώριο της βράβευσής του ως πολυτιμότερου παίκτης της ομάδας του τον Φεβρουάριο.


Αναλυτικά μίλησε για:

- τη βράβευση του: «Αυτό το βραβείο είναι η επιβεβαίωση των προσπαθειών μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που αναγνωρίζει την προσπάθεια μου. Καθημερινά προσπαθώ για την ομάδα και το αν θα αγωνίζομαι ή όχι είναι επιλογή του προπονητή. Όταν παίζω κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».

-το like του στη φωτογραφία του Τζαβέλλα: «Καλό είναι πριν κρίνουμε κάποιον να μαθαίνουμε πρώτα την αλήθεια. Ήταν ένα like σε ένα πανηγύρι της Εθνικής μας ομάδας. Όταν είδα όμως το σχόλιο που υπήρχε τότε διέγραψα το like μου. Καλό θα ήταν πριν κρίνουμε κάποιον να ξέρουμε την αλήθεια και να μη λέμε άλλα ντ’ άλλων».

-την κρισιμότερη φάση της σεζόν και τους στόχους της ομάδας: «Το σημαντικότερο είναι η ομάδα να δείχνει ενότητα. Έχουμε αποδείξει σε δύσκολες στιγμές πως όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Δουλεύουμε πολύ σ’ αυτό και με την κατάλληλη συγκέντρωση μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, δεν έχουμε κανέναν φόβο».

- τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Επιτέλους αυτή η ομάδα πρέπει να κατακτήσει έναν τίτλο. Εμείς οι παίκτες είμαστε εδώ για αυτό και δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Η ομάδα έδειξε ότι προχώρησε από την αρχή της σεζόν κι έχει σημάδια βελτίωσης. Στόχος μας είναι επίσης και η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Θέλουμε από εκεί να πετύχουμε τον μεγαλύτερο μας στόχο τους ομίλους του Champions League. Να μπορέσουμε το καλοκαίρι να διεκδικήσουμε την είσοδο μας εκεί και να το πετύχουμε».

- το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική: «Καθημερινά δουλεύω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ευελπιστώ ότι και εγώ μπορεί το καλοκαίρι να είμαι στα πλάνα του κ. Σκίμπε στην προσπάθεια της Εθνικής μας να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στεναχωρήθηκα που δεν κλήθηκα, πικράθηκα γιατί νομίζω το άξιζα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Τα παιδιά πήραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πρώτα θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και μετά να πετύχω κι αυτό το προσωπικό όνειρο κλήσης μου στην Εθνική».

- τις θέσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί: «Μ’ αρέσει να αγωνίζομαι, το που θα αγωνίζομαι είναι απόφαση του προπονητή και καλύτερα εκείνον να ρωτήσετε. Προτιμώ να αγωνίζομαι, ακούω τον προπονητή μου κι ας με βάλει και τερματοφύλακα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x