Stoiximan Super League

Μυστακίδης: «Σημαντικό και για μένα και για τον Κλάους»

Για τη μεγάλη σημασία της νίκης του ΠΑΣ επί του Άρη μίλησε ο Γιάννης Μυστακίδης.

Για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ επί του Άρη και τη σημασία της τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον συμπαίκτη του Στέφανο Αθανασιάδη μίλησε ο Γιάννης Μυστακίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Novasports:

Για τις πρώτες μέρες στον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Η ομάδα μας έχει αγκαλιάσει, όλους τους καινούριους παίκτες και εμένα και τον Κλάους. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια οικογένεια. Βρισκόμαστε πολύ κοντά και είναι πολύ σημαντικό. Ο προπονητής είναι πολλές φορές και σαν ψυχολόγος μας και μας βοηθάει πάρα πολύ, οπότε κάθε μέρα στην προπόνηση δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά».

Για το γκολ: «Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που μου λείπει αυτή τη στιγμή είναι το γκολ, το ζητάω πολύ έντονα νομίζω και πρέπει να μην το έχω τόσο έντονα στο μυαλό μου γιατί όσο πιο πολύ το ζητάς δεν έρχεται έτσι νομίζω».

Για το ματς με τον Άρη: «Κάναμε ό,τι ακριβώς μας ζήτησε ο προπονητής. Πιστεύω ότι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας κλείσαμε τους χώρους, προσπαθήσαμε πολύ να καταστρέψουμε το παιχνίδι του Άρη, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να βγούμε στην κόντρα, το καταφέραμε πολλές φορές, είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε το προβάδισμα στο σκορ, το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τα Γιάννενα».

Για τον Κόντε και για τους νέους επιθετικούς: «Ο Κόντε είχε καταφέρει πολλά με τον ΠΑΣ. Πιστεύω όμως πολύ στον εαυτό μου και πιστεύω και στον Λέο και στον Κλάους, που περιμένω πως και πως να ξαναπαίξω μαζί του. Νομίζω είναι έτοιμος ο Κλάους, φάνηκε και σήμερα που τα πήγε πολύ καλά».

Για το τι του είπε ο Αθανασιάδης για τον αγώνα με τον Άρη: «Μου μιλούσε συνέχεια ο Κλάους για τον αγώνα με τον Άρη. Είναι πολύ σημαντικό ότι έπαιξε κι αυτός και ότι κερδίσαμε και συνέχισε η παράδοση που έχει ο Κλάους, αλλά και για μένα ότι έπαιξα πρώτη φορά με τον Άρη και κερδίσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x