Βέλγιο

ΜΥΘΙΚΟΣ Καρέλης, πέτυχε χατ-τρικ και έβγαλε τη Γκενκ στην Ευρώπη!

Τρελαίνει κόσμο ο Καρέλης! Πραγματοποιώντας μεγαλειώδη εμφάνιση, ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε τη Γκενκ στη νίκη επί της Σαρλερουά (5-1) και την έστειλε στο Europa League.

Πόσα θες να μας τρελάνεις; Ο Νίκος Καρέλης κάνει πράματα και… θάματα στο Βέλγιο! Ο Έλληνας φορ πέτυχε τρία τέρματα στην αναμέτρηση της Γκενκ με τη Σαρλερουά (5-1) και οδήγησε την ομάδα του στα πλέι οφ του Europa League!

Η Σαρλερουά είχε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς, αλλά ο Πενετό έκανε πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας του καθώς αποβλήθηκε στο 17 λεπτό. Τρία λεπτά μετά, ο Καρέλης ξεκίνησε το ρεσιτάλ του, σκοράροντας από την άσπρη βούλα. Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια!




Στο 27’ ο Σαμάτα έκανε το 2-0 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά ο Περμπέ μείωσε στο 40’ σε 2-1 και έβαλε τη Σαρλερουά ξανά σε θέση… πρόκρισης. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πάντως, ο Γουόλς έκανε το 3-1, με τη Γκενκ να ψάχνει ένα ακόμη τέρμα για να πάρει αυτή το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στην επανάληψη, ο Καρέλης ανέλαβε ξανά δράση! Στο 56’, ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε και δεύτερο τέρμα κάνοντας το 4-1 και έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο η Γκενκ «κλείδωσε» το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League και πάλι με γκολ του Καρέλη. Στο 71ο λεπτό, ο 24χρονος φορ διαμόρφωσε το τελικό 5-1, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, γιόρτασε τη μεγάλη του εμφάνιση με τη συμμετοχή της ομάδας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.







Στις καθυστερήσεις, η Σαρλερουά έμεινε με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μπάμπι με απευθείας κόκκινη κάρτα. Για τους φιλοξενούμενους, στον πάγκο έμεινε ο Σωτήρης Νίνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x