Europa League

Να έρθει πιο κοντά στην πρόκριση ο Ολυμπιακός

Τρία χρόνια μετά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα αποτέλεσμα κόντρα στην Μπέτις με το οποίο θα διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι για τον Ολυμπιακό η αποψινή αναμέτρηση με την Μπέτις στο «Βιγιαμαρίν» για την 5η αγωνιστική του Europa League (19:55, CosmoteSport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες ψάχνουν έστω την ισοπαλία μέσα στη Σεβίλλη, ώστε να μπορέσουν με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του 10ου ομίλου με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη να πάρουν την πρόκριση στους «32» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν οι «ερυθρόλευκοι» χάσουν από τους Ισπανούς, θα πρέπει να επικρατήσουν των «ροσονέρι» με περισσότερα από δύο γκολ στην τελευταία αγωνιστική.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με αλλαγές τον Ολυμπιακό σε σχέση με την ενδεκάδα που επέλεξε την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Νάτχο να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Ναουέλ και ο Ποντένσε, ενώ ο Φορτούνης θα παίξει ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μιράντα, Γκιγέρμε, Φετφατζίδης, Βρουσάι και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο Τουρέ που φαίνεται πως πλέον δεν υπολογίζεται, όπως και οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος, Μεριά και Χασάν.

Η Μπέτις αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Γιοέλ Ρόμπελς, Σίδνεϊ, Μπαρτρά, Φεντάλ, Κανάλες, Λο Σέλσο, Χάβι Γκαρθία, Ζούνιορ, Τέγιο, Σανάμπια και Σέρχιο Λεόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ρώσος Σεργκέι Καράσεφ.

1ος Όμιλος

Μπέτις-Ολυμπιακός 19:55
Μίλαν-Ντουντελάνζ 19:55
Βαθμολογία: Μπέτις 8, Μίλαν 7, Ολυμπιακός 7, Ντουντελάνζ 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x