Stoiximan Super League

Να ξέρουν ότι θα τους «βγάλει το λάδι»

Οι απαιτήσεις του φετινού καλοκαιριού είναι σίγουρα πιο μεγάλες σε σχέση με πέρυσι κι αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να ανεβάσει και την ένταση των προπονήσεων.

Ξεκίνησε λοιπόν η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν την πρώτη τους συγκέντρωση στο Ρέντη, έστω και αν έλειπαν οι διεθνείς αλλά και κάποιοι ακόμα παίκτες της ομάδας του λιμανιού, όπως ο Βαλμπουενά.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν νωρίτερα απ’ όλες τις ομάδες γιατί έχουν να παίξουν στα τέλη Ιουλίου, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο την Αϊντχόφεν ή την Λασκ.

Σήμερα και αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργομετρικά για τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά σιγά – σιγά οι ερυθρόλευκοι θα μπουν και σε ρυθμούς προπονήσεων. Κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε σ’ ένα στοιχείο που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για προπονήσεις που θα είναι κάτι παραπάνω από… ζόρικες καθώς ο Μαρτίνς σχεδιάζει να «βγάλει το λάδι» στους παίκτες του.

Οι απαιτήσεις του φετινού καλοκαιριού είναι σίγουρα πιο μεγάλες σε σχέση με πέρυσι κι αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να ανεβάσει και την ένταση των προπονήσεων.

Ο Μαρτίνς είναι προπονητής που δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην ένταση των προπονήσεων κι αυτό φάνηκε καθ΄όλη την διάρκεια της περσινής σεζόν. Είναι προπονητής που ζητά συνεχώς από τους παίκτες να δίνουν το 100% στην προπόνηση και δεν είναι τυχαίο πως σε πολλές περιπτώσεις οι προπονήσεις «έβγαζαν» μεγαλύτερη κούραση στους ερυθρόλευκους από κάποια επίσημα παιχνίδια.

Αυτό είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξει και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να προετοιμάζονται για προπονήσεις με ένταση, καθώς ο Μαρτίνς ξέρει επίσης πολύ καλά ότι ξεκινά μια σεζόν που θα έχει στο καλεντάρι και περισσότερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Το ζητούμενο φυσικά για τους ερυθρόλευκους είναι να έχουν την φυσική κατάσταση και τις δυνάμεις που είχαν και την περσινή σεζόν, κάτι που αποδεικνύει την καλή δουλειά που έκαναν στην διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και σε καθημερινή βάση στο Ρέντη.

Γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο η καλή προετοιμασία του καλοκαιριού. Χρειάζεται και καλή προπόνηση σε καθημερινή βάση. Και ο Ολυμπιακός πήρε πέρυσι πολύ καλό βαθμό σε αυτό τον τομέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x