Stoiximan Super League

«Να μην πέφτει καρφίτσα στο Καραϊσκάκη»

Τη θερμότατη στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ζήτησαν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Κώστας Φορτούνης.

Να γεμίσουν το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για την εξ αναβολής αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ζήτησαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού δύο ποδοσφαιριστές του.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Κώστας Φορτούνης μίλησαν για την σημαντική αναμέτρηση η οποία θα κρίνει πολλά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Ευχή μου είναι να μην πέφτει καρφίτσα μέσα στο Καραϊσκάκη! Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να έχουμε τους φιλάθλους δίπλα μας, να φωνάζουν δυνατά από το. ζέσταμα! Όχι μόνο από το πρώτο λεπτό του ματς. Από το πρώτο λεπτό που θα μαζευτούν στην εξέδρα του γηπέδου», τονίζει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην κάμερα στη Nova και προσθέτει:

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να νιώσει τη θερμή ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη και με αυτό τον τρόπο και εμείς θα πάρουμε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, για να φτάσουμε στη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε. Και για να κάνουμε το κοινό μας χαρούμενο, αλλά και για να ανέβουμε εκεί όπου ανήκουμε: στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος να γίνουμε ένα! Όπως το έχουμε κάνει τόσες και τόσες φορές! Ας το κάνουμε ξανά! Όλοι στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την κορυφή», κατέληξε.

«Θέλουμε να δούμε όλα τα καθίσματα στο Καραϊσκάκη γεμάτα», αναφέρει από την πλευρά του ο Κώστας Φορτούνης και συνεχίζει…

«Να νιώσουμε την ατμόσφαιρα καυτή, όπως ξέρουμε ότι είναι στο γήπεδό μας. Το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι κορυφής, το οποίο μπορεί να μας φέρει στην πρώτη θέση. Αυτός είναι ούτως ή άλλως ο μεγάλος μας στόχος! Να ανέβουμε στην πρώτη θέση και να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν», ανέφερε ο διεθνής μέσος και συνέχισε επισημαίνοντας τη σημασία που έχει ο κάθε αγώνας με αντίπαλο τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ πρόκειται πάντα για μία «μάχη» γοήτρου. Μία αναμέτρηση που τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει χαρακτηριστεί δίκαια «δωδέκατος παίκτης». Είναι! Κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοί μας πρέπει να το δείξουν ξανά. Ακόμα και στις καθυστερήσεις του αγώνα, πρέπει όλοι να φωνάζετε υπέρ του Ολυμπιακού. Σας περιμένουμε στο γήπεδο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x