Ισπανία

«Να πάει στη Νάπολι ο Μέσι για να τιμήσει τον Μαραντόνα»

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, πρότεινε στον Μέσι όταν τελειώσει το συμβόλαιό του στους Καταλανούς να συμφωνήσει με την Νάπολι.

Σε μια πρόταση στον Λιονέλ Μέσι για να τιμήσει την μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα προέβη ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ σε δηλώσεις που έκανε στο τηλεοπτικό δίκτυο του ESPN.

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, άρα και συμπαίκτης του Αργεντινού για ένα διάστημα, πρότεινε στον Μέσι όταν τελειώσει το συμβόλαιό του στους Καταλανούς να συμφωνήσει με την Νάπολι για να τιμήσει την μνήμη του μεγάλου Ντιεγκίτο.

«Ακούω πάντα για την σύγκριση Μέσι με Μαραντόνα και θέλω να κάνω μία πρόταση στον Λίο. Να πάει στην Νάπολι όταν τελειώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, θα ήταν σπουδαία αν ο ίδιος καλούσε τον ντε Λαουρέντις και του έλεγε… έρχομαι», ανέφερε και συνέχισε:

«Ακόμα και παρότι έχουν αποσύρει το Νο10, θα ήταν εκπληκτικό να αγωνιστεί για 1-2 χρόνια στην Νάπολι ο Μέσι με το Νο10, θα τιμούσε τον Μαραντόνα. Ίσως να κερδίσει και ένα πρωτάθλημα στην Ιταλία, θα είναι μία στιγμή αποθέωσης, σενάριο για ταινία. Αν ήμουν εγώ στην θέση του, θα το σκεφτόμουν. Έχει κερδίσει τα πάντα σε επίπεδο συλλόγων και να τελειώσει έτσι την καριέρα του θα ήταν θρυλικό», υποστήριξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x