Europa League

Να τα φέρει… Τούμπα και στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει τα πλάνα του με στόχο τη μεγάλη ανατροπή στο Λονδίνο.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από το ρεπό που πήραν από τον Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους ακόμη μία δύσκολη αποστολή, καθώς καλούνται να ανατρέψουν την ήττα με 1-0 από την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση μέσα στο Λονδίνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται σήμερα να βάλει στο κλίμα του Emirates τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες να βρεθούν εκείνοι στους «16» του Europa League.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιχειρήσει να προετοιμάσει την ομάδα, ούτως ώστε να τα φέρει… Τούμπα και στην Αγγλία και να μπορέσει να φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Εκτός σίγουρα είναι ο Σεμέδο (που συμπλήρωσε κάρτες στο πρώτο ματς με τους Λονδρέζους), ενώ από τους παίκτες που είχαν αποκλειστεί από την αποστολή του Ολυμπιακού για την Τούμπα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο ο Λοβέρα (οι άλλοι είναι ο Λάζαρος και ο Μορ). Επίσης, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Σουντανί.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Λονδίνο και θα επιστρέψει το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα και θα μπει στην τελική ευθεία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x