Ισπανία

Νάβας: «Ό,τι και να έκανα, δεν θα έπαιζα»

Στο αρνητικό κλίμα που επικρατούσε με τον Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε ο Κέιλορ Νάβας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας, σχολίασε τις κινήσεις του Σαντιάγκο Σολάρι, τονίζοντας ότι: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι θα πάρω μια ευκαιρία, όσο ήταν ο Σολάρι προπονητής μας, ανεξάρτητα από το τι έκανα».

Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ έκανε μόλις την τέταρτη εμφάνισή του στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα στον αγώνα με τη Θέλτα το περασμένο Σάββατο, υπολογίζοντας και εκείνη που έκανε μετά την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο των «μερένχες».

Ο διεθνής πορτιέρο ήταν βασικός όσο βρισκόταν ο Ζιντάν στη Ρεάλ, κερδίζοντας τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ υπό την ηγεσία του θρυλικού ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή.

Ωστόσο, ο ρόλος του υποβαθμίστηκε με τον ερχομό του Σολάρι, καθώς ο Τιμπό Κουρτουά πήρε μεταγραφή στους Μαδριλένους το καλοκαίρι του 2018 και έγινε ο βασικός τερματοφύλακας του Σολάρι κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «Μερένχες».

Ο Νάβας ανέφερε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να πείσει τον Σολάρι ότι αξίζει να παίζει πιο συχνά.

«Είχα την αίσθηση πως ό,τι και αν έκανα στην πράξη, δεν θα έπαιζα», δήλωσε ο Ναβας στο Cadena COPE την Τρίτη.

«Είμαι πάντα επαγγελματίας. Είχα κίνητρο να κάνω καλά πράγματα γιατί είμαι προνομιούχος», υποστήριξε ο Κοσταρικανός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νάβας αγωνίζεται στη Ρεάλ από το 2014 και έχει συμβόλαιο μέχρι τα μέσα του 2021 με τη «βασίλισσα».

Ο 32χρονος ήταν επικεντρωμένος από την αρχή στη Ρεάλ, αλλά προειδοποίησε ότι πρέπει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Έχω συμβόλαιο, ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος για την Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά που έρχονται», πρόσθεσε ο Νάβας.

«Έχω δώσει τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο και θα συνεχίσω να δίνω όσο είμαι εδώ, αλλά δεν θέλω να περάσω άλλο ένα έτος σαν και αυτό», ολοκλήρωσε ο διεθνής γκολκίπερ.

Επιμέλεια: Γιώργος Κυπραίος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x