Champions League

Νάβας: «Θα γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας»

Στο γεγονός πως το 13ο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αφιερωμένο στους οπαδούς της Ρεάλ στάθηκε ο Κέιλορ Νάβας μετά τη λήξη του τελικού με τη Λίβερπουλ.

Ο Κοσταρικανός διεθνής τερματοφύλακας ευχαρίστησε τον Θεό που του έδωσε τη δύναμη να είναι υγιής στο μεγάλο αυτό ματς, συμπαραστάθηκε ως γκολκίπερ στον Κάριους, θεωρεί πως το Τσάμπιονς Λιγκ τους πάει περισσότερο ως διοργάνωση, ελπίζει στην παραμονή του Ρονάλντο και ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά: Για το τρίτο σερί Champions League: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας, μας υποστήριζαν πάντα μέχρι το τέλος. Δεν έχασα ποτέ την πίστη, ευχαριστώ τον Θεό που ήμουν υγιής κι έτοιμος για αυτόν τον τελικό.

Είναι αλήθεια, είμαστε και πάλι πρωταθλητές και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους ανθρώπους που πάντα πίστευαν σε εμάς».

Για τα λάθη του Κάριους: «Το να είσαι τερματοφύλακας είναι πολύ περίπλοκο, ελπίζω ότι ο Κάριους να το ξεπεράσει, έχει μεγάλη καριέρα μπροστά του».

Για το τι του δίνει δύναμη: «Δεν έχασα ποτέ την πίστη μου, ακόμα και όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Ήμασταν πάντα εδώ, είμαστε σαν πρωταθλητές».

Για τη σχέση... αγάπης της Ρεάλ με το Champions League: «Είναι ένα τουρνουά που μας αρέσει περισσότερο, δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας για να μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο».

Για τον Κριστιάνο: «Ελπίζουμε να μείνει».

Για το μέλλον του: «Θα συνεχίσω, είμαι χαρούμενος, αυτό που μου έδωσε αυτό το κλαμπ είναι ξεχωριστό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x