Ελλάδα

«Ναι» στους εν ενεργεία δικαστικούς

Η ομοσπονδία δεν αρνείται την παρουσία εν ενεργεία δικαστών στις πειθαρχικές επιτροπές της. Μάλιστα, η ΕΠΟ έχει ενσωματώσει στο καταστατικό της ειδική διάταξη περί συμμετοχής εν ενεργεία δικαστικών.

Καμία άρνηση δεν υπάρχει από την πλευρά της ΕΠΟ σχετικά με την παρουσία εν ενεργεία δικαστικών στις πειθαρχικές επιτροπές της, σύμφωνα με τα λεγόμενα στελεχών της ομοσπονδίας μετά την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοσπονδία έχει προσθέσει στο καταστατικό της, ειδική διάταξη που αφορά τη συμμετοχή εν ενεργεία δικαστικών στις πειθαρχικές επιτροπές της.

Η μοναδική διαφοροποίηση που προκύπτει σε σχέση με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή είναι ότι οι επιτροπές είναι μικτές με τη συμμετοχή εν ενεργεία δικαστών, αλλά και νομικών, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το υφυπουργείο Αθλητισμού προτείνει μόνο δικαστές.

Εξάλλου, τα στελέχη της ομοσπονδίας ξεκαθαρίζουν ότι οι θέσεις της ΕΠΟ για όλα τα θέματα έχουν κατατεθεί εγγράφως στην τετραμερή συνάντηση με την UEFA, τη FIFA και την ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x