Ιταλία

Ναϊνγκολάν: «Πιο συναρπαστική η Serie A»

Ο κεντρικός χαφ της Ρόμα, Ράτζα Ναϊνγκολάν σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου εκθείασε το επίπεδο της φετινής Serie A ενώ τόνισε πως η σκληρή δουλειά αποτελεί υποχρέωση όλων.

Ο διεθνής Βέλγος ποδοσφαιριστής, Ράτζα Ναϊνγκολάν κατέθεσε την άποψή του για την κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, την υποχρέωση όλων όσων βρίσκονται στη Ρόμα να δουλέψουν σκληρά ενώ απέφυγε να προβλέψει την τελική κατάταξη του συγκροτήματος του Εουσέμπιο ντι Φραντζέσκο. Το προηγούμενο Σάββατο οι Ρωμαίοι επικράτησαν της Ουντινέζε με 3-1.

« Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον. Πολλές ομάδες ξεκίνησαν δυνατά. Είναι υπερβολικά νωρίς για να ασκηθεί κριτική στο κλαμπ. Οφείλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να υπακούμε στις εντολές του προπονητή. Σε σχέση με το παρελθόν υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ίντερ και Μίλαν δυνάμωσαν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά εάν δεν θέλουμε να προσθέσουμε πίεση στους εαυτούς μας. Ενάντια στην Ίντερ παίξαμε καλά αλλά χάσαμε. Η ένταση θα πρέπει να είναι βασικό συστατικό του παιχνιδιού μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x