Ιταλία

Ναϊνγκολάν: «Η Ίντερ φέτος κάνει καλύτερη πορεία απ΄ότι πέρσι»

Στην τρίτη θέση επέστρεψε η Ίντερ, που κέρδισε 2-0 την Κιέβο Βερόνα και «φλερτάρει» με το Champions League.

Σε τροχιά Champions League βρίσκεται η Ίντερ, αφού μετά την χθεσινή νίκη που πέτυχε απέναντι στην Κιέβο Βερόνα (2-0) ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 66 βαθμούς. Αυτό το τρίποντο ήταν πολύ σημαντικό, καθώς όλοι οι ανταγωνιστές της που παλεύουν για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια (Αταλάντα, Μίλαν, Ρόμα, Τορίνο, Λάτσιο), κέρδισαν και έφτασαν σε απόσταση αναπνοής τους «νερατζούρι».

Μετά τον αγώνα ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, που αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών μέσα στη χρονιά, δήλωσε πως η φετινή Ίντερ έχει καλύτερη πορεία από την περσινή.

«Τα πάμε καλύτερα απ΄ότι πέρσι. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί όλοι οι ανταγωνιστές μας κέρδισαν. Η Κιέβο παρόλο που έχει υποβιβαστεί μας πίεσε, αλλά εμείς έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ή μη. Μένουν δύο δύσκολα παιχνίδια με τη Νάπολι και την Έμπολι που παλεύει για την παραμονή, εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί δεν έχει κριθεί τίποτα μαθηματικά. Είμαι χαρούμενος που έχω βρει ρυθμό και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Εύχομαι να είμαστε στους ομίλους του Champions League για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας», τόνισε ο Βέλγος μέσος.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x