Ιταλία

Ναϊνγκολάν: «Καλές μεταγραφές η Γιουβέντους αλλά τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο»

Δεν… τρομάζει από τις μεταγραφές της Γιουβέντους ο μέσος της Ρόμα, Ράτζα Ναϊνγκολάν, που σε δηλώσεις του υποστήριξε πως το ποδόσφαιρο παίζεται μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων.

Τι κι αν η Γιουβέντους πετάει λεφτά με το τσουβάλι για να αποκτήσει τοπ ονόματα; Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν δεν… τρομάζει και με δηλώσεις του χαρακτηρίζει τις μεταγραφές της Μεγάλης Κυρίας απλά «καλές», ενώ υποστηρίζει πως όποιον και να πάρει, όλα θα παιχτούν στο γήπεδο και μόνο.

«Δεν εξαρτάται μόνο από το τι ονόματα παίρνεις. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει πέρυσι τη Βερόνα (σσ. υποβιβάστηκε ως τελευταία) δύο φορές, αλλά φέραμε ισοπαλίες. Τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο. Φυσικά και νομίζω πως η Γιουβέντους έκανε καλές μεταγραφές και έψαξε αρκετά στην αγορά, αλλά στο τέλος παίζει απλά μια ομάδα με μια άλλη και όποιος έχει πιο σταθερή απόδοση, κερδίζει. Τα τελευταία χρόνια, η Γιουβέντους είναι πιο μπροστά από τις άλλες ομάδες, αλλά εάν το ξεκίνημά μας είναι ανάλογο με το τελείωμά μας στο περσινό πρωτάθλημα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x