Stoiximan Super League

Ναμπί: «Το επίπεδο του ΟΦΗ δεν είναι μόνο για την παραμονή, θέλουμε να είναι στους πρωταγωνιστές»

Την υπόσχεση ότι ο ΟΦΗ θα είναι… άλλη ομάδα του χρόνου και πως θα έχει «μεγαλώσει» έδωσε ο Αμπίλ Ναμπί, που αναφέρθηκε στο «χρυσό» γκολ που πέτυχε και στο οικογενειακό κλίμα.

Ο Αμπίλ Ναμπί ήταν ο... χρυσός σκόρερ του ΟΦΗ στο σημερινό 3-2 επί του Πλατανιά, στο «Γεντί Κουλέ». Με τον Άγγλο άσο να «σφραγίζει» την παραμονή της ηρακλειώτικης ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια» και να ξεκαθαρίζει στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης ότι η επόμενη χρονιά θα είναι… διαφορετική για τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ναμπί:

Για την επεισοδιακή παραμονή του ΟΦΗ στην κατηγορία: «Δεν είμαι μόνο εγώ που έσωσα την κατηγορία όλοι πάλεψαν γι' αυτό. Είμαστε όλοι πολύ φορτισμένοι, υπόσχομαι πως του χρόνου ο ΟΦΗ θα έχει μεγαλώσει και θα είμαστε μια άλλη ομάδα».

Για το γκολ που σημείωσε κι έσωσε τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ καλός στο να εκτελώ φάουλ. Είμαστε μια οικογένεια, σκόραρα για όλους, το χαρήκαμε όλοι μαζί».

Για την επόμενη χρονιά: «Ήρθα στον ΟΦΗ για να σώσουμε την κατηγορία, αλλά οι δυνατότητες της ομάδας δεν είναι για να σώσει μόνο την κατηγορία. Ήρθαμε πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές τον χειμώνα για να σώσουμε την κατηγορία, σώσαμε την κατηγορία, αλλά το επίπεδο του ΟΦΗ δεν είναι μόνο για την παραμονή. Θέλουμε ο ΟΦΗ να είναι στους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x