Europa League

Νάπολι για κούπα! (video)

Με άνεση που ταιριάζει σε ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Europa League καθάρισε η Νάπολι! Οι «παρτενοπέι» επιβλήθηκαν με το καθαρό 3-0 της Σάλτσμπουργκ κι είναι με το ένα πόδι στους «8».

Τις βλέψεις να φτάσει ως το τέλος και να σηκώσει την κούπα του Europa League δικαιολόγησε η Νάπολι.

Απέναντι στην ισχυρή Σάλτσμπουργκ, η ομάδα του Αντσελότι επικράτησε με το καθαρό 3-0 κι έγινε ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για να βρεθεί στα προημιτελικά.

Πεισμωμένοι από την ήττα από τη Γιουβέντους, οι «παρτενοπέι» μπήκαν… γκαζωμένοι στο παιχνίδι. Και πριν καν συμπληρωθεί εικοσάλεπτο, είχαν ήδη σκορ πρόκρισης:

Χάρη σε ένα σεντερφορίσιο γκολ του Μίλικ (που πέρασε και τον τερματοφύλακα πριν πλασάρει στην κενή εστία) και ένα άψογο βολέ του Ρουίθ που κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα στο 18’.

Από ‘κει και πέρα λοιπόν, το μόνο που είχαν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να διαχειριστούν το ματς. Κάτι που έκαναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διότι όχι μόνο κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, αλλά παραβίασαν μια ακόμη φορά εκείνη της Σάλτσμπουργκ.

Ή μάλλον οι Αυστριακοί την παραβίασαν μόνοι τους, αφού ο Ονγκουένε έβαλε λάθος το κεφάλι του στο 58’ και με το αυτογκόλ ελαχιστοποίησε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της ομάδας του για ανατροπή στη ρεβάνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x