Stoiximan Super League

Νάστος: «Δεν είμαι πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά τιμώ τον ΟΦΗ, ο Θεός ήθελε να παραμείνουμε εμείς»

Φοβερές δηλώσεις από τον Ανέστη Νάστο, που έκανε την… αυτοκριτική του, στάθηκε στην ενότητα που είχε ο ΟΦΗ και δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τον Πλατανιά!

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επικράτηση του ΟΦΗ επί του Πλατανιά με 3-2, στη ρεβάνς των μπαράζ και κατ’ επέκταση την παρουσία της ομάδας του στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη νέα χρονιά ήταν ο Ανέστης Νάστος.

Μάλιστα, ο αρχηγός των «ομιλιτων» προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, μετά το ματς, κάνοντας την… διαφορά με όλα όσα είπε!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάστος:

Για την παραμονή του ΟΦΗ: «Δουλέψαμε σκληρά, ήταν ένα τρελό παιχνίδι, απίστευτα συναισθήματα, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, την διοίκηση, τον κόσμο, υπήρχε μεγάλη ηρεμία και αυτό μας κράτησε ενωμένους για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για την αρχηγία: «Είναι η τρίτη μεγάλη χαρά που παίρνω, γράψαμε ιστορία, το περιβραχιόνιο είναι η καθημερινότητα, τα αποδυτήρια, είναι τιμή μου και ανταποκριθήκαμε πολύ σωστά. Μπορεί να μην είμαι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά τιμώ την ομάδα όσο μπορώ καλύτερα! Οι άνθρωποι που ήρθαν πίστεψαν σε μας, όλη η διοίκηση μας στήριξε, μας έκανε δυνατούς και πηγαίναμε στα παιχνίδια σοβαροί και πειθαρχημένοι. Η ομάδα θέλει θετική ενέργεια και στήριξη από όλο τον κόσμο».

Για τη Ραφαέλα: «Σταθήκαμε στους συνανθρώπους μας, το κάναμε και πέρσι, βοηθάμε τους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Η Ραφαέλα είναι μοναδικός άνθρωπος και την αγαπώ πολύ!».

Για τον Πλατανιά: «Αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου, ο Θεός ήθελε να παραμείνουμε εμείς... Αν έγινε κάτι που δεν έπρεπε και δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις, ζητώ συγνώμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x