Ιταλία

«Ναυαγεί» η ανταλλαγή Σπινατσόλα-Πολιτάνο

Εμπόδιο στη σχεδόν... κλειδωμένη ανταλλαγή μεταξύ των Ίντερ και Ρόμα φαίνεται να βάζουν οι ξαφνικές απαιτήσεις της πρώτης, που ζητάει κι άλλες ιατρικές εξετάσεις και αλλαγή των όρων της συμφωνίας.

Προς... ναυάγιο οδηγείται η πολυαναμενόμενη ανταλλαγή των Πολιτάνο-Σπινατσόλα μεταξύ των Ίντερ και Ρόμα, με υπαιτιότητα των «νερατζούρι».

Συγκεκριμένα και ενώ οι δύο 26χρονοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ κατά τη διάρκεια της χθεσινής (15/1) μέρας, η Ίντερ ζήτησε ο Σπινατσόλα να πραγματοποιήσει κι άλλες εξετάσεις.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σε αυτό καθώς θέλησε να μεταβάλει και τους όρους της συμφωνίας και οι δύο παίκτες να αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη με τη μορφή δανεισμών (με οψιόν αγοράς) και όχι με κανονικές μεταγραφές, όπως είχε συμφωνηθεί.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το «Sky Sports», η Ρόμα, η οποία είχε την πρόθεση να χρησιμοποιήσει -αν προλάβαινε- τον Πολιτάνο
ακόμα και στον αποψινό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Πάρμα, δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να συναινέσει στην αλλαγή των όρων, για τους οποίους είχαν δώσει τα χέρια με την Ίντερ.


Επιμέλεια: Mανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x