Stoiximan Super League

«Ναυάγησε» οριστικά του Χάβου στον Απόλλωνα

Μπορεί να απέμεναν μόνο τα... τυπικά προκειμένου ο Μάκης Χάβος να αποτελέσει το νέο προπονητή του Απόλλωνα, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία με το deal να χαλάει την τελευταία στιγμή.

Ανατροπή παρατηρήθηκε στο θέμα του επόμενου προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης!

Κι αυτό γιατί μπορεί μέχρι πριν λίγες ο Μάκης Χάβος να φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί προκειμένου να διαδεχθεί τον Γιώργο Παράσχο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ωστόσο τελευταία στιγμή οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να τα βρουν, με το deal να οδηγείται οριστικά σε… ναυάγιο.

Το τοπίο βέβαια αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο, καθώς από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκαθαρίζουν πως στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου (18:00) πρόκειται να ανακοινωθούν τόσο τα ονόματα του νέου προπονητή, όσο και εκείνων του νέου τεχνικού διευθυντή και του νέου εκτελεστικού διευθυντή. Παράλληλα θα δοθούν και απαντήσεις σχετικά με τι μέλλει γενέσθαι με τον Χρήστο Αλμπάνη και την ομάδα που θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν.

Τέλος σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή για την ώρα δεν έχει προκύψει κάποιος νέος υποψήφιος και δεν είναι γνωστό αν αυτός θα προέρχεται από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x