Στην ισοπαλία (1-1) της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, τις συχνές αλλαγές των «βυσσινί» στην τεχνική ηγεσία και την παρουσία του Ηλία Φυντάνη αναφέρθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε ότι στον «δικέφαλο του Βορρά» δεν γίνεται κάτι και πως δεν αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων του ρόστερ του.

«Δεν είναι ό,τι καλύτερο να υπάρχουν κόντρες σε μια ομάδα. Έχουμε πει ότι θα επικεντρωθούμε στους στόχους μας, αλλά όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε πιο δυνατοί. Μια ΑΕΛ ενωμένη είναι πιο δυνατή», τόνισε για την κόντρα του Αλέξη Κούγια με την πλευρά των οργανωμένων.

Αναλυτικά μίλησε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα στους για:

-την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι ο «δικέφαλος» δεν αποδίδει βάσει της ποιότητας του ακριβού ρόστερ του: «Είχαμε δει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει στα εκτός της ίδια δύναμη που έχει εντός. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς και καταφέραμε έστω και στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσουμε. Τα ονόματα και τα χρήματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο και το ρόστερ είναι καταπληκτικό, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν δείχνουν την αξία τους. Η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο μαρτυράει ότι κάτι δεν γίνεται καλά».

-το κακό ξεκίνημα της ΑΕΛ και τις αρκετές αλλαγές προπονητών που έχουν σημειωθεί στην ομάδα: «Η ΑΕΛ ξεκίνησε με μεγαλύτερους στόχους απ’ ότι πέρυσι, το ρόστερ είναι καλύτερο. Είχαμε την ατυχία να υπάρχει και δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα. Οι αλλαγές προπονητών δεν κάνουν καλό σε καμία ομάδα, διότι γίνονται αλλαγές σε πολλούς τομείς, όπως στον τρόπο παιχνιδιού μιας ομάδας. Θα έχουμε ηρεμία για να δουλέψουμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού με τον κύριο Φυντάνη».

-το πού του αρέσει πιο πολύ να αγωνίζεται: «Εμένα μου αρέσει πίσω από τον επιθετικό».

-την κόντρα του Αλέξη Κούγια με την πλευρά των οργανωμένων: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να υπάρχουν κόντρες σε μια ομάδα. Έχουμε πει ότι θα επικεντρωθούμε στους στόχους μας, αλλά όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε πιο δυνατοί. Μια ΑΕΛ ενωμένη είναι πιο δυνατή».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ