Κύπελλο Ελλάδας

Ναζλίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Φαβορί ακόμα η ΑΕΚ, αλλά πιστεύουμε στην πρόκριση»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Θωμάς Ναζλίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Φαβορί, παρά την ήττα της στο πρώτο ματς, έχρησε την ΑΕΚ ο Θωμάς Ναζλίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

O ποδοσφαιριστής της Λάρισας πάντως, τόνισε ότι το 2-1 δίνει αυτοπεποίθηση στους «βυσσινί» που θα πάνε στο ΟΑΚΑ για αποτέλεσμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα δείχνει πάθος, αλλά όταν παίζεις έναν ημιτελικό, ειδικά κόντρα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, δίνεις το κάτι παραπάνω. Δείξαμε σθένος και καρδιά και γυρίσαμε το παιχνίδι»

Για την αλλαγή προπονητή: «Η φιλοσοφία του προπονητή είναι πιο επιθετική. Αυτό έχει αλλάξει και αυτή είναι η βασική διαφορά. Είναι σημαντικό να έρχεται η μπάλα σωστά και σε αυτό βοηθάει και ο Μιλοσάγιεβιτς»

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Ο αγωνιστικός χώρος μας ενοχλεί, αλλά το έχουμε συνηθίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μας αρέσει».

Για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ: «Δεν είναι αβαντάζ το σκορ, αλλά ο ψυχολογικός τομέας. Το πιστεύαμε και πλέον το πιστεύουμε περισσότερο. Για μένα ακόμα και τώρα η ΑΕΚ έχει αβαντάζ είναι φαβορί, αλλά εμείς θα πάμε και θα κάνουμε αυτό που πρέπει και στο ΟΑΚΑ»

Για την ΑΕΚ και κατά πόσο έχει κουραστεί: «Δεν κοιτούσαμε αν οι αντίπαλοι είναι κουρασμένοι. Επηρεάστηκε από τις αλλαγές, αλλά εμείς κοιτάξαμε πως θα είμαστε εμείς καλοί»

Για τον τραυματισμό του και αν έχει χάσει έδαφος: «Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι σε μια μεγαλύτερη ομάδα, αλλά κοιτάω μπροστά. Είμαι σε μια καλή ομάδα, έχω υγεία και είμαι έτοιμος για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x