Stoiximan Super League

Νέα αφαίρεση βαθμών και νέο… τρέξιμο για Ηρακλή

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για χρέη σε δύο παίκτες επιβλήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στον Ηρακλή, που έχει λίγες μέρες για να βρει τα λεφτά, ειδάλλως… υποβιβάζεται.

Σε μεγάλους μπελάδες παραμένει ο Ηρακλής, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ διέταξε την αφαίρεση έξι βαθμών για τα χρέη στους Αντωνίου και Μπλέτσα. Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να εξοφλήσουν άμεσα τους δύο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους επιστραφούν οι βαθμοί και να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η προθεσμία εξόφλησης είναι μέχρι την Παρασκευή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στα γραφεία της Super League έχει φτάσει το χαρτί με έναν από τους δύο παίκτες για την εξόφλησή του και αύριο θα πρέπει να προσκομιστεί και το δεύτερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x