Stoiximan Super League

Νέα αρθροσκόπηση ο Άλτμαν, από Δευτέρα επιστρέφει ο Κουρμπέλης

Ο Όμρι Άλτμαν θα μεταβεί την Παρασκευή στο Ισραήλ, προκειμένου να υποβληθεί εκ νέου σε αρθροσκόπηση, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα μπει σε φουλ ρυθμούς στον Παναθηναϊκό τη νέα εβδομάδα.

Παρότι ο Όμρι Άλτμαν βρίσκεται στην τελική φάση αποκατάστασης, υπήρξε τις τελευταίες εβδομάδες μια επιβράδυνση στην πορεία επανένταξης του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού λόγω μειωμένης κινητικότητας της άρθρωσης. Ο Ισραηλινός μέσος έκανε μαγνητική τομογραφία στο γόνατό του, η οποία έδειξε υπερτροφικό ουλώδη ιστό στην περιοχή του μοσχεύματος.

Μετά από επικοινωνία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Λεβάκου, με τον Ισραηλινό συνάδελφο του, Γκάι Μοράγκ, αποφασίστηκε να μεταβεί ο Άλτμαν την Παρασκευή στο Τελ Αβιβ ώστε να υποβληθεί σε νέα αρθροσκοπηση για καθαρισμό του διακονδυλιου διαστήματος και του μοσχεύματος από τον γιατρό του, ο οποίος είχε κάνει και την πρώτη επέμβαση.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αν και ένιωσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του «τριφυλλιού» με την Λάρισα μια διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γόνατος ολοκλήρωσε το χρόνο συμμετοχής του.

Είχε ωστόσο αυξημένα συμπτώματα το επόμενο 24ωρο καθώς υπάρχει ιστορικό προηγούμενης ρήξης του συνδέσμου στο ίδιο σημείο. Του χορηγήθηκε αγωγή με αντιφλεγμονώδη από το στόμα και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπευτική αγωγή ενώ την Πέμπτη θα κάνει ήπια επανένταξη με ευθείες δρομικές.

Κάτι που σημαίνει ότι ο διεθνής μέσος θα χάσει το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, από την επόμενη Δευτέρα, ωστόσο, αναμένεται να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ομάδας...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x